6977338759 Αθήνα, Αττική kostasap79@gmail.com
 
 
   
     
  MAKEOVER Αποστόλου Κώστας
Ανακαινίσεις - Γενικές Ανακαινίσεις - Μερικές Ανακαινίσεις Αχαρνές

Καλωσορίσατε στην Makeover, τον προορισμό σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης που συνδυάζουν την ποιότητα, την καινοτομία και το στυλ. Είμαστε εδώ για να μεταμορφώσουμε τον χώρο σας σε ένα περιβάλλον που αντικατοπτρίζει τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και την προσωπικότητά σας.

 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
     
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
     
  Με τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού και εξειδικευμένου προσωπικού, προσφέρουμε υπηρεσίες χωματουργικών εργασιών που είναι ακριβείς, αποτελεσματικές και ασφαλείς. Πιο αναλυτικά:  
     
 
  Ανακαινίσεις σε Οικίες
  Ανακαινίσεις σε AIRBNB
  Ανακαινίσεις σε Επαγγελματικούς Χώρους
  Μερικές Ανακαινίσεις
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
     
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τις υπηρεσίες μας και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!  
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  
     
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
     
 

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός αποτελούν το θεμέλιο της λειτουργίας μας στην Makeover. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε χαρακτηρίζεται από την απόλυτη δέσμευσή μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να επιτυγχάνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Με κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, δείχνουμε τον επαγγελματισμό μας μέσα από την προσεκτική προετοιμασία, τον σχεδιασμό και την εκτέλεση. Κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη, καθώς επιδιώκουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

 
 
 
 
 

 


 

 
 
 
 
01.
ΔΕΣΜΕΥΣΗ
Στην Makeover, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, βασισμένες σε προηγμένες τεχνικές και καινοτόμα υλικά, προσφέροντας έτσι ανακαινίσεις που διαρκούν και εντυπωσιάζουν.
 
02.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες συνοδεύουν κάθε έργο με επιμέλεια και προσήλωση στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
 
03.
ΕΠΙΔΙΩΞΗ
Με την προσέγγισή μας, επιδιώκουμε να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ατομικές τους ανάγκες και προτιμήσεις. 
 
04.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Η Makeover αναδεικνύει την αισθητική και τη λειτουργικότητα κάθε χώρου με επαγγελματικότητα και δεξιοτεχνία, δίνοντας ζωή στις ιδέες και τις επιθυμίες των πελατών μας.